Ichthus Nijmegen bestaat alweer 50 jaar! Wauw, super bijzonder. En dat is ook mooi een reden om het groots te vieren. De lustrumcie heeft een mooie reis georganiseerd, waarbij 21 Ichthianen aanwezig waren! Het extra leuke eraan was, dat niemand nog de locatie wist, totdat we er eenmaal waren. En wat werd het? Het mooie KEULEN!

Het was een geweldig weekend waar we elkaar beter mochten leren kennen en leuke dingen samen hebben gedaan. Zo begonnen we met een muziekquiz. Een rondleiding in de chocoladefabriek in Keulen was natuurlijk ook niet te missen. Hier mochten we van die bittere, smerige cacaobonen proeven zodat we even echt konden weten hoe dat nou smaakte. Daarnaast mochten we natuurlijk ook de heerlijke chocola proeven die ze daar maken. Een erg leuke ervaring en interessante manier om zo te ontdekken hoe chocola nou eigenlijk gemaakt wordt. Even een tochtje door Keulen city in de prachtige zon! Wat hadden we geluk: het was super mooi weer en de zon volgde ons de hele dag. Het had zo moeten zijn. Dit had ook een positieve invloed op de sfeer.

Erna mochten we genieten van een prachtige rondleiding door de Dom met een enthousiaste, grappige vrouw die ons met plezier een
rondleiding gaf. Ook gingen we met z’n allen gezellig uiteten in een Amerikaans burger restaurant met één en al gezelligheid. Natuurlijk wilden de diehards widm niet missen, dus dat werd gekeken. De volgende dag hebben we lekker mogen genieten in een mooie, gastvrije kerkgemeenschap. Wat waren de mensen vol van Gods liefde. Wauw! Op t eind hadden ze zelfs mega pizza’s besteld, omdat wij kwamen. Vet lief. Toen we weggingen hebben we even met z’n allen wat Opwekkingnummers gezongen en dat bewonderden de mensen daar van harte.

Na terugkomst begon de lustrumweek waarin we als vereniging mochten genieten van allerlei verschillende activiteiten. Bij de lustrumborrel werd er heftig gestreden voor het behoud van het bestuur en Ichthus-eigendommen. Tijdens de dankdienst mochten we samen met familieleden terugkijken op de 50 jaar Ichthus die we hebben gehad. De dag erna was een gezellige pyjamaparty met spelletjes en lekker eten en aan het einde van de lustrumweek was iedereen prachtig gekleed terug te vinden op het gala. Door de maand maart heen waren er nog meer activiteiten waaronder op de foto met een opgeblazen Abraham pop en een ware toneelavond. En natuurlijk mogen we de bruiloft van O.M.E. O.T.T.O., onze prachtige verenigingsmascotte, niet vergeten!

Nu het laatste deel van ons lustrumjaar is aangebroken kijken we terug op veel mooie momenten. Natuurlijk kijken we ook nog uit naar een paar hele mooie laatste maanden van het verenigingsjaar waarin we onder andere nog het thuisweekend op het programma hebben staan. Wil je graag eens komen kijken? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar secretaris@ichthusnijmegen.nl. Hopelijk tot snel!