Hoi allemaal! Mijn naam Marlies van der Velde en komend jaar heb ik het grote voorrecht om voorzitter te worden van Ichthus Nijmegen! Ik ben 23 jaar en pre-masterstudent Taal- en Spraakpathologie. Ik kijk heel erg uit naar alle verenigingsavonden, activiteiten en  gesprekken. Daarnaast vind ik het een eer om Ichthus Nijmegen naar buiten te presenteren. Het voorzitterschap geeft mij de kans om onder andere vergaderingen te leiden, compleet met de (op dit moment f.t.-) voorzittershamer – een rol die ik met veel plezier op mij neem. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten, breng ik graag tijd door met vrienden en speel ik saxofoon.

Hallo allemaal! Ik ben Lenneke van Roekel, 19 jaar oud en aankomend jaar mag ik de secretaris zijn van deze mooie vereniging. Dat betekent voornamelijk dat ik veel moet typen, want de mail en notulen zijn mijn hoofdtaken. Ook mag ik contact onderhouden met (toekomstige) leden. Daarnaast mag ik al mijn creativiteit loslaten op de wakemail. Als ik geen secretarisachtige dingen doe, dan ben ik Psychologie aan het studeren. Als ik dat ook niet aan het doen ben, dan kan je me vast ergens met een kop thee en een goed boek vinden!

Hallo allemaal! Ik ben Eelke en ik mag komend jaar de penningmeester worden van Ichthus Nijmegen! Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken van de vereniging waar onder andere de declaraties, incasso’s en begroting bij horen. Dit betekent dus veel met cijfers werken en dat is iets wat ik leuk vind en wat bij mijn studie ook genoeg naar voren komt. Ik ben namelijk bezig met afstuderen van de opleiding Automotive en zal volgend jaar de master Automotive engineering systems gaan volgen. Als ik tijd over heb dan vind ik het leuk om te sporten of te sleutelen aan mijn auto.

Hoi allemaal, mijn naam is Larissa en ik ben 23 jaar. Vier jaar geleden, in 2020, werd ik lid van Ichthus Nijmegen. Tegelijkertijd ging ik op kamers en begon ik met de ALPO. Ichthus heeft mij de afgelopen jaren zoveel mooie momenten en herinneringen gegeven. Ik denk dan aan de vele (geloofs-)gesprekken tijdens kring, thema-avonden, intro-weekenden en andere activiteiten. Daarom vind ik het zo ontzettend bijzonder en leuk dat ik komend jaar als kringcoördinator het bestuur in mag. In mijn ft-tijd stel ik de kringleiders samen en in september deel ik samen met de kringleiders, kringondersteuners en mijn bestuursgenoten de kringen in. Gedurende het jaar draag ik zorg voor de kringen en de kringleden. Naast mijn bestuursjaar begin ik volgend jaar aan de afronding van de ALPO en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te gaan paardrijden, hardlopen, wandelen, lezen en handletteren.

Hoi! Ik ben Ilse en ik mag aankomend jaar de extern vertegenwoordiger van C.S.V. Ichthus Nijmegen zijn. Ik heb hier ontzettend veel zin in! Als Extern ga ik me vooral bezighouden met de verbanden (Ichthus landelijk, CSN, IFES en het pastoraat) en binnen de vereniging heb ik de meeste commissies onder me. Hierdoor ben ik zowel binnen als buiten de vereniging betrokken, wat ik erg leuk vind.
Ik studeer nu geneeskunde en in de tijd die ik verder over heb besteed ik graag met vrienden, zwem ik (in de waal) en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.