De maanden zijn voorbij gevlogen, het jaar is voorbij gevlogen. Voor veel Ichthianen is de vakantie dan eindelijk begonnen. Tijd om bij te komen van de studie, van taken binnen de vereniging en natuurlijk van de leuke activiteiten die we de afgelopen tijd hebben gedaan. Zo hebben we brieven geschreven naar vervolgde christenen, interessante verenigingsavonden gehad, lekkere borrels. En natuurlijk hadden we om de week kring. Daarnaast hebben we meerdere keren een leuke avond gehad met andere christelijke studentenverenigingen vanuit CSN. Gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten samen met andere Ichthianen! Ook hebben we de afgelopen maanden twee Algemene Ledenvergaderingen gehad. Het bestuur ‘Vurig van Geest’ heeft o.t.-bestuur ‘Klim Op!’ opgevolgd. Heel erg bedankt voor jullie inzet! Wij, Ichthianen, zijn het afgelopen jaar zeker opgeklommen. We zijn gegroeid in onze relatie met God, hebben veel geleerd van elkaar en we hebben mooie vriendschappen opgebouwd.

De vakantie hebben we ingeluid met een afsluitende avond in het Goffertpark. Iedereen had wat lekkers te eten mee, de zon scheen en op de achtergrond klonk gezellige gitaarmuziek. We hebben gekletst, gelachen, zijn sportief geweest en hebben elkaar ten slotte een hele fijne vakantie gewenst. Ben jij ook benieuwd hoe het is om bij zo’n gezellige vereniging te zitten? Dan heb je geluk, want op zondag 14 augustus is de eerste activiteit alweer: de Introkerkdienst in de studentenkerk. Dit is georganiseerd door de christelijke studentenverenigingen in Nijmegen.

Wat was het een geweldig jaar. Geniet van de zomervakantie en hopelijk zien we je bij de intro in augustus! We hopen er een vurig jaar van te maken.