Het wordt elke week weer een beetje warmer en een beetje drukker en dat kan maar één ding betekenen: de zomer komt er aan! Op studiegebied zijn de meeste dingen in de afrondende fase, maar Ichthus duurt alles gelukkig nog even. Nu het einde van bestuursjaar van bestuur ‘Op Weg’ nadert, kijken we terug op de weg die de vereniging in de afgelopen tijd heeft bewandeld en kijken we vooruit naar de komende activiteiten.

Zo kan gekeken worden naar het thuisweekend waarbij de leden door heel Nijmegen heen reisden met als eindbestemming Hatert. Hier werden veel spelletjes gespeeld waarbij sommige verenigingsleden er niet geheel ongeschonden vanaf zijn gekomen (geen zorgen: geen ernstige verwondingen 😊).

Ook kan gekeken worden naar de M-actie die we gehad hebben waarbij leden zich op een praktische manier mochten inzetten voor een ander. Op de locatie zijn heerlijke pannenkoeken gegeten en zijn veel spelletjes gespeeld.

Natuurlijk kan het benoemen van de enorme sportieve prestaties van de vereniging niet wegblijven uit de samenvatting van de afgelopen tijd! Na een korte oefenperiode ging een fanatiek team naar de Ichthus Landelijk sportdag om deel te nemen aan het volleybaltoernooi. Na een bloedstollende strijd om de laatste, cruciale punten wonnen deze toppers maar liefst twee wedstrijden! GO NIJMEGEN!

Na de fysieke inspanningen van de Ichthus Landelijk sportdag waren we toe aan een beetje rust en ontspanning. Gelukkig stond de huisavond op het programma! Iedereen kwam aan in relaxte kleding en kon zelf kiezen waar hij zin in had. Zo konden de leden spelletjes doen, mokken versieren, cupcakes bakken, met O.M.E O.T.T.O op de foto of gezellig onderuithangend kletsen op de bank.

Naast de weg die we als vereniging gelopen hebben, is het belangrijk om ook te kijken naar het pad dat nog voor ons ligt. De kringen hebben nog een afsluitende avond en de verenigingsavonden die we in het vooruitzicht hebben zijn erg gevarieerd. Zo hebben we nog een thema-avond, een lege avond en een ALV. Sinds de afgelopen ALV hebben we een bestuur voor het komende, 51ste jaar van de vereniging. De toekomstige bestuursleden zijn nog druk bezig met het perfectioneren van hun beleidsplan wat zij volgend jaar ten uitvoer mogen brengen.

Bestuur ‘Op Weg’ kan met een tevreden blik terugkijken op het jaar en vol verwachting naar komend jaar. Ze ervaren een grote zegen van Boven die doorwerkt door de hele vereniging. Met de wissel ALV in het vizier en kijkend naar het komende bestuur kunnen ze niet meer dan vol vertrouwen stukje bij beetje met een voldaan gevoel de touwtjes over geven.

Mocht jij toch nog een kijkje willen nemen in het jaar van bestuur ‘Op Weg’? Dat kan nog!

Stuur dan een mailtje naar: secretaris@ichthusnijmegen.nl.