Wat hebben we genoten afgelopen weekend! De ontspanningscommissie (Ocie) had voor ons een superleuk en coronaproof weekend in elkaar gezet: het introweekend. In groepjes van vier hebben we leuke activiteiten gedaan, samen gegeten en een hoop plezier gehad. Met het thema Let’s party zaten we daarvoor wel goed!

De aftrap was op vrijdagavond met de geboorte van een paar eerstejaars en het spel ‘Wie is de wolf?’ Steenbok Simon, onze mascotte, was vermoord. Aan ons de taak om uit te zoeken wie dat had gedaan, waarom, waar en hoe. Met slechts een paar aanwijzingen per groepje werd er veel heen en weer gebeld met andere groepjes om meer aanwijzingen te verzamelen. Iedereen kon weer zijn eigen kwaliteit inzetten in het spel: communiceren, notuleren, overzicht houden, er kwam zelfs nog scheikunde bij kijken!

De volgende ochtend gingen we de stad in voor een vossenjacht: door het centrum heen stonden enkele Ocieleden en zelfs oud-leden rijkelijk verkleed op ons te wachten met leuke opdrachten. Zo waren er een bruid en bruidegom als vos die door voorbijgangers werden gefeliciteerd met hun huwelijk, een Valentijnsvos die iedereen een roos met zelfgemaakt kaartje meegaf en twee Koningsdagvossen die hele moeilijke vragen voor ons hadden over Nederland.

Daarna gingen we weer in andere kleine groepjes weer naar binnen voor een workshop, pannenkoeken te bakken en de bonte avond te houden. Voor de bonte avond mocht iedereen filmpjes insturen, wat een superleuke bonte avond film opleverde. Op zondag hebben we weer met een ander groepje een kerkdienst geluisterd en samen geluncht, wat tevens weer het einde was van dit superleuke weekend. We vonden het jammer dat het niet met de hele vereniging konden doen, maar hebben toch weer een hoop plezier gehad en (en deel van) de eerstejaars weer beter leren kennen!