Wat een creatieve, gezellige, chaotische en rijke leden hebben we bij Ichthus! Dit werd wel weer duidelijk tijdens de veiling voor de RAGweek. Tijdens de RAGweekveiling is er geld opgehaald voor twee goede doelen. Right To Play is een internationale organisatie die spelen inzet om het leven van kinderen te verbeteren. Ze zijn actief in landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Het tweede goede doel was de stichting De Hond Kan De Was Doen. Zij werven fondsen voor de opleiding van hulphonden of assistentiehonden in de thuissituatie. Voor deze goede doelen wilden we ons natuurlijk maar al te graag inzetten.

In totaal waren er 23 items aangeboden om te veilen. Hierin kwam de creativiteit van de Ichthianen duidelijk naar boven. Zo werden een gehandletterde poster, geborduurde boekenleggers en een gepersonaliseerde snijplank aangeboden. Ook waren er verschillende kringen die iets aanboden zoals een gepersonaliseerde psalm, gepersonaliseerde kaarsen of een heerlijke appel crumble. En natuurlijk mocht het aanbod van het f.t.-bestuur niet ontbreken: een hint naar de bestuurskleding èn een hint naar het thema en de bestuurskleur!

De hele avond was penningmeester Esther erg druk met alle biedingen bijhouden, want iedereen heeft zich heerlijk uit kunnen leven. De strijd voor een bepaald item liep soms wel op tot meer dan €50. Ook al was het soms een beetje chaotisch, toch wist Esther alles in goede banen te leiden en zijn we geëindigd met een fantastische opbrengst van €571!