Bestuur 2017-2018 ‘Bouwen op de Basis’

v.l.n.r. Laura Berkouwer, Richard Hartemink, Maaike Zorn, Marleen de Wit

Hallo!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Hier zullen we ons als bestuur kort voorstellen:

 

Richard Hartemink – Voorzitter

Mijn naam is Richard Hartemink, ik ben 23 jaar oud, en woon momenteel in Nijmegen. Ik geboren en getogen in het dorpje Sinderen, in de Achterhoek, waar mijn ouders een boerderij hebben. Hier ben ik opgegroeid, maar op mijn 21e ben ik naar Nijmegen verhuisd voor mijn studie. Daar studeer ik momenteel biomedische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Rond die tijd heb ik ook Ichthus Nijmegen leren kennen, waar ik vervolgens lid van geworden ben, en waar ik dit jaar voorzitter van mag zijn!
Voor deze functie is mijn belangrijkste taak dat ik het overzicht houd, overal een beetje van weet, maar ook dat ik mijn bestuursgenoten in de gaten houd. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de meeste mensen en ben eindverantwoordelijke voor wat we doen. Hierbij heb ik uiteraard drie mensen naast me staan en we zorgen dan ook als team voor de vereniging.
In mijn vrije tijd ga ik graag volleyballen en bijvoorbeeld skaten, wat ik erg leuk vind! Daarnaast spreek ik graag af met vrienden voor een drankje en kan ik me prima vermaken met gamen. Voel je dus vrij om me aan te spreken voor vragen of als je gezellig wat wilt drinken!

Marleen de Wit – Secretaris

Hoi!

Mijn naam is Marleen en ik mag dit jaar de secretaris van Ichthus Nijmegen zijn. Als tweedejaars Ichthiaan ben ik blij dat ik nu bij kan dragen aan de vereniging waar ik mij vorig jaar snel thuis voelde.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de post en de mail, notuleer ik vergaderingen en stuur ik verjaardagskaarten naar leden, waar ik veel zin in heb!

Naast mijn taak binnen het bestuur studeer ik Ergotherapie, houd ik van lezen, puzzelen en paardrijden en geniet ik van een mooie wandeling door de natuur. Helaas ben ik zelf niet echt muzikaal, maar ik luister wel graag naar muziek, vooral Matthijn Buwalda en For King & Country vind ik leuk.

Ik hoop dat we er met elkaar een mooi jaar van mogen maken, waarbij we veel van God leren en het gezellig met elkaar hebben!

Maaike Zorn – Penningmeester

Ha leuke mensen,

Mijn naam is Maaike en ik ben 20 jaar oud. Dit jaar mag ik penningmeester zijn van Ichthus Nijmegen, wat betekent dat ik de financiën in de gaten houd en er voor mag zorgen dat we niet failliet gaan. Dit jaar is alweer het vierde jaar dat ik met veel plezier lid ben bij Ichthus. Tijdens de afgelopen jaren heb ik ontzettend genoten van de leuke mensen, de activiteiten en de verdieping in mijn geloof. Dit jaar hoop ik dan ook iets te mogen bijdragen aan een mooie plek voor studenten in Nijmegen, waar ze zich thuis mogen voelen. Hiermee hoop ik mee te kunnen bouwen aan een mooie basis voor het verdere leven van mijn mede-ichthianen.

Naast Ichthus zit ik op dit moment in mijn laatste jaar Food & Business aan de HAN waar ik mag experimenteren in de keuken, mag leren om werknemers te trainen en te coachen en veel mag leren op het gebied van klantrelaties. Verder kan ik ontzettend genieten van lekker eten (tja.. wie niet?), leuke mensen, muziek maken en Gods schepping.

Ben je nog niet bij Ichthus bekend? Stuur gauw een mailtje en kom gezellig kennismaken!

Laura Berkouwer – Kringcoördinator

Hallo!

Hierbij maken jullie kennis met de kringcoördinator van Ichthus Nijmegen. Mijn naam is Laura en dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de kringen en alles daaromheen. Ik ben dit jaar voor het derde jaar lid van Ichthus en dat is niet voor niks. Ichthus is voor mij een plaats waar ik mijzelf kan zijn en waar ik mij heb mogen ontwikkelen op het gebied van geloof en het organiseren van activiteiten. Mijn opleiding sluit daar mooi op aan. Ik doe de opleiding sport- en bewegingseducatie, waarbij ik iedereen in beweging kan krijgen. Dat is bij Ichthus ook al een aantal keer gebeurd.

Ichthus mag een plaats zijn waar iedereen zichzelf mag zijn en zichzelf mag ontwikkelen op zijn eigen niveau. Bouwen aan je eigen basis. Wat voor persoon ben ik dan? Ik kan mijzelf omschrijven als actief en ben daarom altijd graag in beweging. Ik sport graag en spreek graag af met vrienden (Netflix is ook een grote vriend van mij).

Nijmegen is een leuke studentenstad en er wonen met mij ontzettend veel leuke mensen. Dat maakt het studentenleven alleen maar leuker. Ik geef graag een rondleiding.