Commissies

De meeste Ichthusactiviteiten worden georganiseerd door de leden zelf, die plaatsnemen in een commissie (cie). Ieder lid kan kiezen in welke cie hij of zij zitting neemt. Sommige commissies draaien het hele jaar, andere maar enkele maanden. Voor eerstejaars en buitengewone leden is het niet verplicht om in een commissie te zitten.

De commissies van dit jaar zijn:

 

Evangelisatiecie (Ecie)

De commissie organiseert elk jaar een aantal evangelisatie- en maatschappelijke acties.

 

Lustrumcie

Deze commissie organiseert de week van de dies natalis (verjaardag) van Ichthus Nijmegen! Deze zit vol met feestelijkheden, met als bekroning het jaarlijkse gala! Dit jaar is het een heel bijzonder feest, want het is het 50-jarig bestaan van Ichthus.

 

Thuiscie

Dit is de commissie die ervoor zorgt dat er altijd een lekkere maaltijd klaar staat op de algemene avonden. Daarnaast organiseert deze cie jaarlijks het ‘thuisweekend’, een weekend vol leuke en verdiepende activiteiten in Nijmegen.

 

Ontspanningscie (Ocie)

Deze commissie organiseert jaarlijks een aantal ontspannende activiteiten, bijvoorbeeld een tropisch feest, de Ichthusfactor, een bowling-avond of wat ze maar voor vrolijks kunnen verzinnen. Daarnaast organiseert deze cie jaarlijks het introweekend, een weekend in oktober waarbij de hele vereniging op een mooie plek in het land logeert en chille activiteiten onderneemt om elkaar beter te leren kennen.

 

PR-cie

Deze cie regelt onze PR, onder andere door het maken van flyers en het organiseren van stands op open dagen. Ook het werven van sponsoren en websitebeheer valt onder de hoede van de PRcie.

 

Introcie

Deze commissie organiseert de Ichthus-activiteiten tijdens de introductieperiode: stands op de intromarkten, introflyers, proefkringen, et cetera.

 

Naast deze commissies is er een Ichthusband