Langskomen

Altijd al een keertje bij Ichthus willen kijken? Of wilde je nooit bij een studentenvereniging, maar besef je ineens dat studeren zonder (christelijke) vrienden best saai kan zijn? Of wil je juist graag bij een vereniging, maar begin je te trillen bij de gedachte aan een ontgroening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres 🙂

In Augustus en September staan er vier proefkringen op de planning. Tijdens een kring kom je samen met een vaste groep van ongeveer 7 mensen en ga je samen eten, zingen, Bijbelstudie doen en bidden. Elk jaar worden er weer nieuwe kringen gevormd met nieuwe thema’s, waardoor je een thema uit kunt zoeken wat jou aanspreekt en waar jij denkt veel te kunnen leren. Een proefkring is een eenmalige variant van een kring, om te kijken hoe het er op een reguliere kringavond aan toe gaat. De proefkringen zijn op donderdag 31 augustus en 7 september en woensdag 13 en 20 september vanaf 18.00 tot ongeveer 22.00.

Hoewel de introductieperiode een mooie gelegenheid is om een beetje bij ons rond te snuffelen, betekent dat niet dat het de énige gelegenheid is. Bij Ichthus Nijmegen heb je namelijk het hele jaar door de mogelijkheid om te komen kijken en lid te worden. Dus laat je liever eerst even alle nieuwe dingen op je inwerken voor je aan een studentenvereniging begint, dan is dat prima! Maar ben je er klaar voor, dan ben je van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Kijk in onze agenda wat er komende tijd te doen is en/of mail naar secretaris@ichthusnijmegen.nl om te laten weten dat je wilt komen!

We zien je graag verschijnen!