Hoi allemaal!

 

Dit jaar mogen we vieren dat Ichthus Nijmegen 55 jaar bestaat! Dit vieren we groots met een feest, een lustrummaand met vele activiteiten en afsluitend de lustrumreis!
We zijn inmiddels van start en hebben genoten van een prachtig lustrumfeest. Bij de 4 Heeren aan de Sint Annastraat hebben we een avond de beste dansmoves uit de kast getrokken, onder het genot van vele verfrissende drankjes en een DJ. Dit was een prachtige avond waarbij ook veel gasten konden meemaken hoe wij een feestje bouwen! Het werd dan ook afgesloten met het welbekende en geheel zuivere gebral, en het aantal keren ‘VO! heeft ook niet misstaan.

Begin maart vervolgen we met de lustrumborrel, waarbij de besturen van onze broeder- en zusterverenigingen ons bestuur komen feliciteren met het feestelijke feit van ons 55-jarig bestaan. In deze week maken we ook tijd om God te bedanken voor alles wat Hij ons gegeven heeft tijdens de dankdienst, en op vrijdag 8 maart is het welbekende gala!

De week erop organiseren we een avond in de stijl van het Franse Taizéklooster en eind van de maand volgt nog de gezellige lustrumavond, waarop ontspanning centraal zal staan. De tijd vliegt, want in april volgt alweer de laatste activiteit, maar misschien wel het hoogtepunt van de lustrummaand: de reis! We trekken eropuit en laten Nijmegen even achter ons. We zullen afreizen naar het hoge noorden om Ameland te gaan verkennen!

Wij kunnen wel stellen dat we inmiddels goed opgehypt zijn, want de lustrummaand belooft een mooi feest te worden!

 

Groetjes,
De Lustrumcie der C.S.V. Ichthus Nijmegen