Wat was het een feest om met alle eerstejaars bij elkaar te kunnen komen voor de installatieavond! Het bestuur had het super goed geregeld. Bij binnenkomst hadden we netjes een mondkapje op – of sjaal, want ik was uiteraard m’n mondkapje vergeten. Vervolgens zaten we aan tafel met 4 personen om samen te eten en elkaar te leren kennen. Daarna gingen de eerstejaars de puntjes op de i zetten voor het online ‘speurtocht-spel’. Tijdens het afwachten om gebeld te worden door ouderejaars die je huis via Maps gevonden hadden (of dachten gevonden te hebben) speelden we een online tekenspel.

Toen was het tijd voor het officiële deel. We gingen naar boven, waar het bestuur al netjes zat te wachten. Op volgorde van aanmelding bij de vereniging werden we geïnstalleerd, beginnend bij Liza. De ouderejaars keken mee op hun scherm, wij konden hen zien klappen op de beamer na elke installatie. Voorzitter Mariëlle heeft alle namen keurig gezegd en de installatie liep soepel. Alleen de secretaris-vogel-pen had steeds meer moeite om overeind te blijven staan.

Bij de installatie van elk individu werd ook het aantal behaalde handtekening-afspraken benoemd en kreeg je de stapel lieve kaartjes mee. Van verschillende ouderejaars had ik gehoord dat er wel flinke competitie zou zijn, dus ik had het niet verwacht, maar met mijn 22 handtekeningen aan mij de eer om de Handtekeningenbokaal over te nemen van Moniek en Wilbert.

Ik wilde iedereen bedanken voor de leuke avond. Alle ouderejaars die handtekeningenafspraken hebben gedaan met ons: bedankt voor het warme welkom!

~ Martha