Vorige week donderdag was het tijd voor de langverwachte Sine Regno-avond! Als o.t.-bestuur Verfrissend Vrij mochten wij nog een keer aan het roer staan en dat was een hele eer. Vanwege de maatregelen was het voor het voor bestuur Rotsvast niet mogelijk om op vakantie te gaan, maar we hopen dat we ze met deze avond toch een beetje hebben kunnen ontlasten van hun harde werk 😉.

De Sine Regno-avond begon eigenlijk met een domper. Om dat te kunnen begrijpen, moeten we even terug naar vorig jaar. In juni, de laatste maand van ons eigen bestuursjaar, hadden we een Verfrissend Vrije Verrassing gepland. Wat die verrassing is, hielden we lekker geheim. Maar het zou een heel leuke avond worden! Helaas ging deze (en wel meer activiteiten) vanwege de coronamaatregelen niet door. Daarom besloten we de Verfrissend Vrije Verrassing maar tijdens de Sine Regno te doen. Maar vorige week woensdag moesten we helaas besluiten om de VVV wéér te cancelen: er was regen voorspeld. En zoals de naam al zegt: de verfrissend vrije verrassing is toch echt een buitenactiviteit. Zo viel onze avond, letterlijk en figuurlijk, twee keer in het water.

Maar niet getreurd: we konden er ook binnen en online een hartstikke leuke avond van maken! Op woensdagavond hebben we dan ook alle zeilen bijgezet om nieuwe plannen te bedenken. Het werd een spelletjesavond in Verfrissend Vrij-thema. Met verschillende spelrondes (een quiz, code names en scribbl.io) en energizers van vorig jaar hebben we weer heerlijk van elkaars Ichthuskennis en gezelligheid genoten. Het was prachtig om te zien hoe iedereen net als tijdens de thuisthuisavond (een van de laatste fysieke activiteiten vorig jaar!) los ging op de Just Dance-video van Don’t Stop Me Now en ouderwets mooi om af te sluiten met ons jaarlied. En Nynke heeft een beetje valsgespeeld, want die kwam ondanks de Sine Regno met de spelletjes meedoen. Maar dat was alleen maar hartstikke gezellig! Het maakte ons verfrissend blij 😉 (sorry). Wat ons ook heel blij maakte: dat de andere Ichthianen nu ook weten wat een estuarium is en waarom wij dat zo’n leuk woord vinden!

Kortom, het was een mooie avond. En die VVV komt er natuurlijk tóch! We hebben meteen een lege avond later in het jaar gereserveerd: houd dus allemaal donderdag 17 juni 2021 vrij in je agenda! Dan komen jullie er eindelijk achter wat die verrassing is. We zien jullie dan! (Anders worden we boos, zie foto.)

Met Ichthiaanse groet,

O.t.-bestuur ‘Verfrissend Vrij’