Simone

Het klinkt misschien gek om dit in een ervaringsverhaal te zeggen, maar toen ik voor het eerst bij Ichthus binnenkwam, was ik niet meteen verkocht. Ik had niet de intentie om nog een keer terug te komen. Maar een vriendin van mij ging wel voor de tweede keer en dus ben ik met haar meegegaan. En ik moet zeggen dat was één van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Door de proefkring die we hadden bijgewoond was ik helemaal om! Ik vond (en vind) het geweldig om met leeftijdsgenoten van verschillende kerkstromingen en verschillende achtergronden te praten over dat ene wat ons bindt: Gods liefde voor ons. We struggelen allemaal wel op een bepaalde manier met de zoektocht naar God en het is ontzettend mooi om dit met elkaar te kunnen delen. En natuurlijk niet alleen de lastige dingen, maar juist ook de mooie en bemoedigende momenten die God ons in overvloed geeft. Daarom kijk ik elke keer weer uit naar die dinsdagavonden. Zo’n avond put me niet uit, het laadt me juist op!

Naast de serieuze momenten die we beleven bij Ichthus Nijmegen, is er ook superveel gezelligheid binnen deze vereniging. Er zijn veel leuke activiteiten waaraan enthousiast wordt meegedaan. En het leuke is dat je je bij deze vereniging niet anders hoeft voor te doen dan je bent. Iedereen is welkom en wordt onthaald alsof het een familielid is. Dit was ook echt een van de eerste dingen die mij opviel bij Ichthus. Vanaf het moment dat ik een voet over de drempel zette, had ik er een grote vriendengroep bij!

Dus ja, ik ben ontzettend dankbaar dat die vriendin mij uiteindelijk heeft overgehaald om nog een keer bij Ichthus langs te gaan, want nu kan ik Ichthus niet eens meer wegdenken uit mijn leven.